Ср, 24.04.2024, 17:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » Архів матеріалів
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
6 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

01 квітня 2016 року
смт. Марківка Рішення № 6 – 3 /2016

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скиртач Валентині Антонівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Комуна, вул. Деркульська, (вкінці буд. №9), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Скиртач Валентини Антонівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,0913 га, земельна ділянка розташована за адресою: с. Комуна, вул. Деркульська, (вкінці буд. №9), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській сели ... Читати далі »
Переглядів: 316 | Додав: mar_possovet | Дата: 06.04.2016 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
6 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

01 квітня 2016 року
смт. Марківка Рішення № 6 – 7 /2016

Про передачу земельної ділянки у постійне користування комунальному підприємству «Марківський ринок» для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури за рахунок земель житлової та громадської забудови населеного пункту за адресою: смт. Марківка, вул. Центральна (Леніна), 20-а, Марківського району Луганської області;

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Марківський ринок» в особі директора Матвієнко І.В. про передачу у постійне користування земельну ділянку загальною площею 0,0552 га (кадастровий номер 4422555100:07:002:0188) - для будівництва і обслуговування будівель ринкової інфраструктури за рахунок земель житлової та громадської забудови населеного пункту за адресою: смт. Марківка, вул. Центральна (Леніна), 20-а, Марківського району Луганської області; ке ... Читати далі »
Переглядів: 391 | Додав: mar_possovet | Дата: 06.04.2016 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
6 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

01 квітня 2016 року
смт. Марківка Рішення № 6 – 4/2016

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Тіщенко Таїсії Володимирівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельної кадастру, враховується в Марківській селищної раді за адресою: вул. Єременка, 10/1, Марківського району Луганської області.
Розглянувши заяву гр. Тіщенко Таїсії Володимирівни про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населе ... Читати далі »
Переглядів: 386 | Додав: mar_possovet | Дата: 05.04.2016 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
6 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

01 квітня 2016 року
смт. Марківка Рішення № 6 – 5 /2016

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Перепелиці Миколі Федоровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельної кадастру, враховується в Марківській селищної раді за адресою: вул. Центральна, 146, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Перепелиці Миколи Федоровичу про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межа ... Читати далі »
Переглядів: 384 | Додав: mar_possovet | Дата: 05.04.2016 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
6 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

01 квітня 2016 року
смт. Марківка Рішення № 6 – 6 /2016

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що знаходиться в межах населеного пункту смт. Марківка, пров. Першотравневий, 15а, гр. Афоненко Миколі Петровичу, на території, яка за даними державного земельної кадастру, враховується в Марківській селищної раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Афоненко Миколи Петровича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), що знаходиться в межах населеного пункту смт. Марківка, пров. Першотравневий, 15а, на території, яка за даними державного земельної кадастру, враховується в Марківській селищної раді Марківського району Луганської області; керу ... Читати далі »
Переглядів: 258 | Додав: mar_possovet | Дата: 05.04.2016 | Коментарі (0)

Згідно селищної програми про забезпечення житлом дітей-сиріт на 2013-2015 роки Марківська селищна рада придбає житло (квартиру або житловий будинок з належними для проживання умовами) загальною площею не менше 35 м2 на території селища Марківка для дитини-сироти.

Заяви та пропозиції приймаються протягом 20-ти календарних днів з дня вихиду оголошення.

За довідками звертатись до селищної ради за адресою: смт Марківка, вул. Леніна, 18 або за тел. 9-13-69 та 9-14-52 з 800 до 1700, крім святкових та вихідних днів.

Переглядів: 317 | Додав: Kenga | Дата: 25.06.2013 | Коментарі (0)

Марківська селищна рада Марківського району Луганської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста II категорії-юрисконсульта селищної ради.

Основні вимоги до кандидатів на посаду: вища освіта за спеціальністю «Право. Правознавство» за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом у державній службі на посаді спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом на посаді спеціаліста в інших сферах економіки не менше 2 років; обов'язкове володіння українською мовою, та основними принципами роботи на комп'ютері.

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, повинні подати заяву до конкурсної комісії селищної ради з доданням особової картки форми П-2ДС, автобіографії, копії документа про освіту, декларацію про прибуток, копії паспорта (перша, друга сторінка).

Строк подачі документів - 30 календарних днів з дня опублікування оголошення. За довідками звертатися: смт Марківка, вул. Леніна, 18 (каб. 108) аб ... Читати далі »

Переглядів: 311 | Додав: Kenga | Дата: 13.06.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 100 101 102