Ср, 15.05.2024, 16:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2018 » Березень » 22
з 1 січня 2018 року розпочалася кампанія декларування доходів громадян, отриманих протягом 2017 року, яка триватиме до 1 травня 2018 року.
Нагадуємо, що обов’язок щодо подання річної Декларації про майновий стан і доходи виникає у громадян, якщо вони у 2017 році отримували:
окремі доходи, з яких при їх нарахуванні чи виплаті протягом 2017 року не утримувався податок на доходи фізичних осіб;
доходи від фізичних осіб, які не мають статусу податкових агентів (наприклад, дохід від надання нерухомості в оренду фізичній особі, яка не є суб’єктом підприємницької діяльності);
іноземні доходи;
інші доходи, декларування яких передбачено чинним законодавством.
Такі громадяни зобов’язані включити суму таких доходів до загального річного оподатковуваного доходу та подати до 1 травня 2018 року річну податкову Декларацію про майновий стан та доходи за наслідками 2017 року, а також нарахувати та сплатити до бюджету податок з таких доходів за ставкою 18% до 1 с ... Читати далі »
Переглядів: 345 | Додав: mar_possovet | Дата: 22.03.2018 | Коментарі (0)

СУЧАСНІ ЗАСОБИ КОНСУЛЬТУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ФОРМУВАНЬ

Є запитання щодо реєстрації, діяльності, припинення громадського формування – звертайтеся за консультацією до Головного територіального управління юстиції у Луганській області.
Громадські формування, які реєструються Головним територіальним управлінням юстиції у Луганській області - структурні утворення політичних партій, громадські об’єднання, місцеві осередки громадського об’єднання із статусом юридичної особи, професійні спілки, їх об’єднання, організації профспілки, передбачені статутом профспілки та їх об’єднання, творчі спілки, місцеві осередки творчих спілок, постійно діючі третейські суди, організації роботодавців, їх об’єднання.
Можливі засоби консультування громадських формувань:
- звернення на «гарячу лінію» Головного територіального управління юстиції у Луганській області з питань реєстрації громадських формувань за номером телефону 06452-4-22-16;
- звернення до відділу державної ре ... Читати далі »
Переглядів: 242 | Додав: mar_possovet | Дата: 22.03.2018 | Коментарі (0)