Нд, 05.05.2024, 16:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2018 » Вересень » 25
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
37 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ
21 вересня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 37 – 11 /2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дорошенко Людмилі Костянтинівні, для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, р-н вул. Першотравневої та верб, Марківського району Луганської області
Розглянувши заяву гр. Дорошенко Людмили Костянтинівни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній р ... Читати далі »
Переглядів: 242 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
37 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 вересня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 37 – 10 /2018

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Жарій Любові Володимирівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Центральна, (в районі домоволодіння № 280), Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Жарої Любові Володимирівні, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. ... Читати далі »
Переглядів: 219 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
37 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 вересня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 37 – 9/2018

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Онопрієнко Олені Миколаївні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Вишневої), Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Онопрієнко Олени Миколаївни, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Вишневої), Ма ... Читати далі »
Переглядів: 211 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
37 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 вересня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 37 – 8 /2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Панкратову Вячеславу Леонідович, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Центральна, буд. 142, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Панкратова Вячеслава Леонідовича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадиб ... Читати далі »
Переглядів: 249 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
37 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 вересня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 37 – 7 /2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Резніку Василю Івановичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Кленова, буд. 46, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Резніка Василя Івановича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташ ... Читати далі »
Переглядів: 224 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
37 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 вересня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 37 – 6 /2018

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Тішаєву Віктору Івановичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Виноградна, (в районі домоволодіння № 6), Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Тішаєва Віктора Івановича, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Виног ... Читати далі »
Переглядів: 190 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
37 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 вересня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 37 – 5 /2018

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Цициліну Віталію Вікторовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Виноградної), Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Цициліна Віталія Вікторовича, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Виногра ... Читати далі »
Переглядів: 221 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
37 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 вересня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 37 – 4 /2018

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Цукренко Володимиру Петровичу для ведення фермерського господарства, розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Цукренка Володимира Петровича, про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для ведення фермерського господарства, наданої у постійне користування, згідно державного акту на землю, серія ЛГ № 2070000006 від 01.03.1994р., яка розташована в межах населеного пун ... Читати далі »
Переглядів: 224 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
37 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 вересня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 37 – 3/2018

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунальної власності в натурі (на місцевості), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, пров. Лермонтова, 20, Марківського району Луганської області.

Керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про землеустрій», сесія селищної ради

в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки комунал ... Читати далі »
Переглядів: 247 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
37 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 вересня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 37 – 2/2018

Про передачу земельної ділянки
(кадастровий номер 4422555100:07:003:0189)
з комунальної власності в державну власність за адресою:
смт. Марківка, вул. Центральна, 2Г

Відповідно до ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 17, 83, 84, 117, 122, 126 Земельного кодексу України, ст. 4 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» сесія селищної ради

в и р і ш и л а:

1. Передати з комунальної власності в державну власність земельну ділянку, кадастровий номер 4422555100:07:003:0189, площею 0,0071 га, яка знаходиться за адресою: 92400, Луганська область, Марківський район, смт. Марківка, вул. Центральна, 2Г, цільове призначення земельної ділянки – 03.01 Для будівництва та обслуговув ... Читати далі »
Переглядів: 206 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36 – 18/2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр.Скибі Оксані Миколаївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Матросова, буд. 42, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Скиби Оксани Миколаївни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої ... Читати далі »
Переглядів: 208 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36 – 17/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр.Хмельницькій Людмилі Іллівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Хмельницької Людмили Іллівни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в ... Читати далі »
Переглядів: 392 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36 – 16/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Ярмаковій Лілії Олександрівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Ярмакової Лілія Олександрівни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховуєтьс ... Читати далі »
Переглядів: 203 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36 – 15/2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Онопрієнко Марії Мілентіївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, пров. Шевченка, буд. 15, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Онопрієнко Марії Мілентіївни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянк ... Читати далі »
Переглядів: 227 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36 – 14/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр.Медвідь Дарині Віталіївні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Медвідь Дарини Віталіївни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Маркі ... Читати далі »
Переглядів: 241 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36 – 13/2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Лазебному Павлу Олександровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Виноградна, буд. 1в, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Лазебного Павла Олександровича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна д ... Читати далі »
Переглядів: 204 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36 - 12 /2018

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Сопільнику Григорію Павловичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка (в кінці домоволодіння № 53 по вул. Вишневій) Марківського району Луганської області

Розглянувши заяву гр. Сопільника Григорія Павловича про затвердження проекту землеустрою, щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка (в ... Читати далі »
Переглядів: 195 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36 – 11/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Жук Світлані Володимирівні, для ведення особистого селянського господарства,з а адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Жук Світлани Володимирівни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в М ... Читати далі »
Переглядів: 179 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36-10/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Колінько Олегу Івановичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Колінько Олега Івановича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківсь ... Читати далі »
Переглядів: 167 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36-9/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Жук Володимиру Івановичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Жук Володимира Івановича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській ... Читати далі »
Переглядів: 200 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36 – 8/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Горбатенко Володимиру Миколайовичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Горбатенко Володимира Миколайовича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, ( в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру в ... Читати далі »
Переглядів: 218 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36 - 7/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Горбатенко Ніні Митрофанівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Горбатенко Ніни Митрофанівни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в ... Читати далі »
Переглядів: 224 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36 - 7/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Горбатенко Ніні Митрофанівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Горбатенко Ніни Митрофанівни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в ... Читати далі »
Переглядів: 231 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 cерпня 2018 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 36-6/2018

Про внесення змін до рішення № 29-5/2018 від 22 березня 2018 р. 29 сесії VII скликання Марківської селищної ради «Про розірвання договору оренди землі сільськогосподарського призначення від 22.10.2010 року укладеного між Марківською селищною радою та гр. Денисенко Т.М., Денисенко Г.Я.»

У зв’язку зі зміною кадастрових номерів 4422555100:07:001:0051, 4422555100:07:001:0052, 4422555100:07:001:0053 на 4422555100:08:010:0056, 4422555100:08:010:0057, 4422555100:08:010:0055; керуючись ст. ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 34, 93, 122, 123, 124, 186 Земельного кодексу України, сесія селищної ради

в и р і ш и л а:

1. Внести зміни до рішення 29 сесії 7 скликання № 29 –5/2018 від 22.03.2018 року «Про ро ... Читати далі »
Переглядів: 267 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 cерпня 2018 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 36-6/2018

Про внесення змін до рішення № 29-5/2018 від 22 березня 2018 р. 29 сесії VII скликання Марківської селищної ради «Про розірвання договору оренди землі сільськогосподарського призначення від 22.10.2010 року укладеного між Марківською селищною радою та гр. Денисенко Т.М., Денисенко Г.Я.»

У зв’язку зі зміною кадастрових номерів 4422555100:07:001:0051, 4422555100:07:001:0052, 4422555100:07:001:0053 на 4422555100:08:010:0056, 4422555100:08:010:0057, 4422555100:08:010:0055; керуючись ст. ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 34, 93, 122, 123, 124, 186 Земельного кодексу України, сесія селищної ради

в и р і ш и л а:

1. Внести зміни до рішення 29 сесії 7 скликання № 29 –5/2018 від 22.03.2018 року «Про ро ... Читати далі »
Переглядів: 209 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36-5/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Золотарьову Олексію Володимировичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Золотарьова Олексія Володимировича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру врахо ... Читати далі »
Переглядів: 206 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 36 – 4/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Бабіченко Анатолію Володимировичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Бабіченко Анатолія Володимировича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 1,6000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, (в районі колишнього аеродрому) на території, яка за даними Державного земельного кадастру врах ... Читати далі »
Переглядів: 235 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 36 – 3 /2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Величко Сергію Миколайовичу, для сінокосіння та випасання худоби, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області за адресою: смт. Марківка (в районі вул. Зарічної).

Розглянувши заяву гр. Величко Сергія Миколайовича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 2,0000 га терміном на 10 років, для сінокосіння та випасання худоби, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського р ... Читати далі »
Переглядів: 210 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 серпня 2018 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 36 - 2/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років гр. Семенченко Валентині Іванівні, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), Марківського району Луганської області»

Розглянувши заяву гр. Семенченко Валентини Іванівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка ( ... Читати далі »
Переглядів: 211 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
36 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
17 серпня 2018 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 36 - 1/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років гр. Саніну Юрію Васильовичу, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), Марківського району Луганської області»

Розглянувши заяву гр. Саніна Юрія Васильовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього с ... Читати далі »
Переглядів: 244 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
34 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

20 липня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 34 – 18/2018

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Старобільській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління ДФС у Луганській області, для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді, за адресою: смт. Марківка, вул. Центральна, 2Г, Марківського району Луганської області

Розглянувши клопотання Старобільської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Луганській області, в особі голови комісії з реорганізації Старобільської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС у Луганській області, зас ... Читати далі »
Переглядів: 234 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
34 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

20 липня 2018 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 34 – 17/2018

Про встановлення пільги із сплати
земельного податку на території
Марківської селищної ради на 2019 рік

Розглянувши клопотання Сєвєродонецької квартирно-експлуатаційної частини (району), в особі начальника Шаповал А.В. щодо надання пільги зі сплати земельного податку на 2019 рік за земельну ділянку, площею 0,1155 га, яка знаходиться за адресою: смт. Марківка, пл. Соборна, 2а, у зв’язку зі змінами до Податкового кодексу України, внесених Закону України від 28.12.2014р. №71-VІІІ, військові частини та установи Міністерства оборони України були виключені зі складу суб’єктів, яким надаються пільги зі сплати земельного податку. Кошти на сплату земельного податку кошторисом Міністерства оборони на 2019 рік не передбачено; керуючись статтею 143, 144 Конституції України, відповідно до ... Читати далі »
Переглядів: 231 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
34 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

20 липня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 34 – 16 /2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Коротун Марії Андріївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Центральна, буд. 144, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Коротун Марії Андріївні, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), роз ... Читати далі »
Переглядів: 203 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
34 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

20 липня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 34 – 15/2018

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Бондарю Сергію Дмитровичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, (в кінці домоволодіння № 223 по вул. Вишневій), Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Бондаря Сергія Дмитровича, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, (в кінці ... Читати далі »
Переглядів: 185 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
34 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
20 липня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 34 - 14/2018
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Рожко Олександру Сергійовичу, для городництва, за рахунок земель сільськогосподарського призначення, розташованої в межах населеного пункту смт. Марківка, вул. Першотравнева (в р-ні домогосподарства № 22 «а») на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області
Розглянувши заяву гр. Рожка Олександра Сергійовича, щодо затверження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва, за рахунок земель сільськогосподарського призначення, розташованої в межах населеного пункту смт. Марківка, вул. Першотравнева ( в р-ні домогосподарства № 22 «а») на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується ... Читати далі »
Переглядів: 252 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
34 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

20 липня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 34 – 13/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Алєксєєвій Анастасії Вікторівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, вул. Виноградна (в районі домоволодіння № 4) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Алєксєєвої Анастасії Вікторівни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 0,2746 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Виноградна (в районі домоволодіння № 4), на території, яка за даними Державного з ... Читати далі »
Переглядів: 234 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
34 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

20 липня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 34 – 12 /2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Алєксєєву Олександру Вікторовичу та Алєксєєвій Анастасії Вікторівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Виноградна, буд. 4, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Алєксєєва Олександра Вікторовича та гр. Алєксєєвої Анастасії Вікторівни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і о ... Читати далі »
Переглядів: 189 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
34 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

20 липня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 34 – 10 /2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Cало Олені Володимирівні, для городництва, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Сало Олени Володимирівни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 0,6285 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківськ ... Читати далі »
Переглядів: 253 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
34 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

20 липня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 34 – 10 /2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Cало Олені Володимирівні, для городництва, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Сало Олени Володимирівни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 0,6285 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківськ ... Читати далі »
Переглядів: 210 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
34 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

20 липня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 34 – 10 /2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Cало Олені Володимирівні, для городництва, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Сало Олени Володимирівни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 0,6285 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківськ ... Читати далі »
Переглядів: 230 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
34 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

20 липня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 34 – 9 /2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Саніну Олександру Юрійовичу, для городництва, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Саніна Олександра Юрійовича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 0,3542 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марк ... Читати далі »
Переглядів: 231 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
34 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

20 липня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 34 – 8 /2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Саніну Юрію Васильовичу, для городництва, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Саніна Юрія Васильовича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 2,1700 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській ... Читати далі »
Переглядів: 235 | Додав: mar_possovet | Дата: 25.09.2018 | Коментарі (0)