Ср, 15.05.2024, 13:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2018 » Жовтень » 31
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
38 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
05 жовтня 2018 року
смт. Марківка

РІШЕННЯ № 38 - 9/2018

Про надання дозволу на виготовлення «Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років гр. Семенченко Валентині Іванівні, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), Марківського району Луганської області»

Розглянувши заяву гр. Семенченко Валентині Іванівні про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Єр ... Читати далі »
Переглядів: 258 | Додав: mar_possovet | Дата: 31.10.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
38 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
05 жовтня 2018 року
смт. Марківка

РІШЕННЯ № 38 – 8 /2018

Про надання дозволу на виготовлення «Проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років гр. Саніну Юрію Васильовичу, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), Марківського району Луганської області»

Розглянувши заяву гр. Саніна Юрія Васильовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (рай ... Читати далі »
Переглядів: 191 | Додав: mar_possovet | Дата: 31.10.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
38СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

05 жовтня 2018 року
смт. МарківкаРішення № 38 –7/2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),Комунальному підприємству «Луганська обласна «Фармація Північ»,для будівництва і обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги що знаходиться в межах населеного пунктусмт. Марківка, пл.Спортивна, 4,на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківськійселищній раді,Марківського району Луганської області.

Розглянувши клопотання Комунального підприємства «Луганська обласна «Фармація Північ» в особі завідувача ВЦ «ЦРА № 75», про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості за адресою:смт. Марківка, пл.Спортивна, 4, Марківсь ... Читати далі »
Переглядів: 202 | Додав: mar_possovet | Дата: 31.10.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
38СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

05 жовтня 2018 року
смт. МарківкаРішення
№ 38 –6/2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),Комунальному підприємству «Луганська обласна «Фармація Північ»,для будівництва і обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги що знаходиться в межах населеного пунктусмт. Марківка, пл.Соборна, 9,на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківськійселищній раді,Марківського району Луганської області.

Розглянувши клопотання Комунального підприємства «Луганська обласна «Фармація Північ» в особі завідувача ВЦ «ЦРА № 75», про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості за адресою:смт. Марківка, пл.Соборна, 9, Маркі ... Читати далі »
Переглядів: 215 | Додав: mar_possovet | Дата: 31.10.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
38СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

05жовтня2018 року
смт. Марківка Рішення №38 –5/2018

Про наданнядозволу на виготовлення проектуземлеустроющодовідведення земельної ділянки воренду терміном на 15 років гр.Іваненко Олександру Сергійовичу, для сінокосіння та випасання худоби,за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Миру)на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр.Іваненко Олександра Сергійовича, пронадання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, длясінокосіння та випасання худоби , орієнтовною площею 1.0 га, земельнаділянка розташована за адресою: смт. Марківка(в районівул. Миру) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського район ... Читати далі »
Переглядів: 231 | Додав: mar_possovet | Дата: 31.10.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
38СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

05жовтня2018 року
смт. Марківка Рішення №38 –4/2018

Про наданнядозволу на виготовлення проектуземлеустроющодовідведення земельної ділянки воренду терміном на 15 років гр.Іваненко Олександру Сергійовичу, дляведеннягородництва,за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Миру)на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр.Іваненко Олександра Сергійовича, пронадання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 3.5 га, земельнаділянка розташована за адресою: смт. Марківка(в районівул. Миру) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області;керуючись ст. ... Читати далі »
Переглядів: 228 | Додав: mar_possovet | Дата: 31.10.2018 | Коментарі (0)

СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
38СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
05жовтня2018 року
смт. Марківка Рішення № 38 -3/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватнувласністьгр.ВеремеєнкуЄвгенуВасильовичу, для будівництва індивідуальних гаражів, що знаходиться за адресою: смт. Марківка, квартал Молодіжний, 18/63,на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр.Веремеєнка Євгена Васильовича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки уприватну власність,для будівництва індивідуальних гаражів, орієнтовною площею 0,01 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка,квартал Молодіжний, 18/63, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району ... Читати далі »
Переглядів: 224 | Додав: mar_possovet | Дата: 31.10.2018 | Коментарі (0)