Нд, 05.05.2024, 12:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2019 » Січень » 24
Питання протидії злочинам у сфері
незаконного обігу наркотичних засобів

Протягом 2018 року Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури приділялась належна увага щодо розслідування кримінальних правопорушень, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків.
Так, на протязі 2018 року процесуальними керівниками Марківського відділу Старобільської місцевої прокуратури направлено до суду 10 обвинувальних актів, з яких щодо незаконного збуту наркотичних засобів 1 обвинувальній акт, щодо незаконного зберігання наркотичних засобів без мети збуту 6 обвинувальних актів, щодо незаконного вирощування наркотичних засобів 2 обвинувальних акти, надання приміщення для вжиття наркотичних засобів 1 обвинувальний акт.
Марківським районним судом розглянуто 7 з вказаних 10 кримінальних проваджень з винесенням обвинувального вироку, у тому числі 4 вироки з призначенням покарання з реальним відбування в місцях позбавлення волі.
Так, Марківським районним судом р ... Читати далі »
Переглядів: 226 | Додав: mar_possovet | Дата: 24.01.2019 | Коментарі (0)

Поняття та порядок використання нерозподілених, невитребуваних земельних ділянок та земельних часток (паїв)
У статті 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)» надається поняття нерозподіленої та невитребуваної земельної ділянки. Так, нерозподіленою є земельна ділянка, яка відповідно до проекту землеустрою щодо організації території земельних часток (паїв) увійшла до площі земель, що підлягають розподілу, але відповідно до протоколу про розподіл земельних ділянок не була виділена власнику земельної частки (паю).
Невитребуваною є земельна частка (пай), на яку не отримано документа, що посвідчує право на неї, або земельна частка (пай), право на яку посвідчено відповідно до законодавства, але яка не була виділена в натурі (на місцевості).
З 1 січня 2019 року нерозподілені земельні ділянки, невитребувані частки (паї) після формування їх у земельні ділянки за рішенням відповідної сільської, сели ... Читати далі »
Переглядів: 232 | Додав: mar_possovet | Дата: 24.01.2019 | Коментарі (0)