Вт, 30.04.2024, 07:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2019 » Березень » 6 » Депутату Марківської районної ради Луганщини повідомлено про підозру у самовільному зайнятті земельної ділянки
08:12
Депутату Марківської районної ради Луганщини повідомлено про підозру у самовільному зайнятті земельної ділянки
Депутату Марківської районної ради Луганщини повідомлено про підозру у самовільному зайнятті земельної ділянки
19 лютого 2019 року, керівником прокуратури Луганської області повідомлено про підозру депутату Марківської районної ради у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 197-1 КК України (самовільне зайняття земельної ділянки).

Під час досудового розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за матеріалами Управління захисту економіки у Луганській області, встановлено, що протягом 2017-2018 років вказана особа, діючи всупереч вимогам земельного законодавства, самовільно зайняла земельну ділянку державної форми власності площею 62 га. Як наслідок, зазначеними протиправними діями державі спричинено шкоду у розмірі 141 тис. грн.
До суду спрямовано клопотання про обрання депутату запобіжного заходу у вигляді застави.
Досудове розслідування триває. Хід досудового розслідування перебуває на контролі Марківського відділу Старобільської місцевої прокуратури.
Довідково: санкція ч. 1 ст. 197-1 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців.

Начальник Марківського відділу
Старобільської місцевої прокуратури
юрист 2 класу О. Романенко
Переглядів: 236 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]