Вт, 07.05.2024, 00:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2018 » Червень » 20 » мешканця Марківки судитимуть за пропозицію та надання неправомірної вигоди прикордоннику
10:58
мешканця Марківки судитимуть за пропозицію та надання неправомірної вигоди прикордоннику
Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно громадянина України за ознаками вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі).
Досудовим розслідуванням встановлено, що в травні 2018 року мешканець Марківського району був затриманий прикордонним нарядом відділу прикордонної служби «Марківка» при спробі незаконного перетинання державного кордону України (ч. 1 ст. 204-1 КУпАП).
Під час складання протоколу про адміністративне правопорушення вказаний громадянин запропонував та надав неправомірну вигоду службовим особам прикордонної служби у сумі 2000 грн. за непритягнення до адміністративної відповідальності.
Наразі обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні направлено до суду.
Довідково: санкція ч. 1 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді штрафу від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 2 до 4 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Начальник Марківського відділу О. Романенко
Переглядів: 246 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]