Пн, 29.04.2024, 00:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2013 » Червень » 14 » ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС
23:59
ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС

Марківська селищна рада Марківського району Луганської області оголошує конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста II категорії-юрисконсульта селищної ради.

Основні вимоги до кандидатів на посаду: вища освіта за спеціальністю «Право. Правознавство» за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом у державній службі на посаді спеціаліста не менше 1 року або стаж роботи за фахом на посаді спеціаліста в інших сферах економіки не менше 2 років; обов'язкове володіння українською мовою, та основними принципами роботи на комп'ютері.

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, повинні подати заяву до конкурсної комісії селищної ради з доданням особової картки форми П-2ДС, автобіографії, копії документа про освіту, декларацію про прибуток, копії паспорта (перша, друга сторінка).

Строк подачі документів - 30 календарних днів з дня опублікування оголошення. За довідками звертатися: смт Марківка, вул. Леніна, 18 (каб. 108) або за телефоном (06464) 9-13-69.

Переглядів: 312 | Додав: Kenga | Теги: конкурс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]