Чт, 02.05.2024, 11:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2019 » Серпень » 23 » рішення № 17
12:24
рішення № 17
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ДРУГА СЕСІЯ СЬОМОГО СКЛИКАННЯ

16 серпня 2019 року
смт Марківка Рішення № 2 –17/2019

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Глазун Олені Геннадіївні та гр. Кумовій Вікторії Геннадіївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт Марківка, вул. Вишнева, буд. 99, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Глазун Олени Геннадіївни та гр. Кумової Вікторії Геннадіївни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Вишнева, б.99, Марківського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 118, 121, 186 Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», сесія селищної ради
в и р і ш и л а:
1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Глазун Олені Геннадіївні та гр. Кумовій Вікторії Геннадіївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Вишнева, б.99, Марківського району Луганської області.
2. Передати у спільну сумісну власність власність гр. гр. Глазун Олені Геннадіївні та Кумовій Вікторії Геннадіївні, земельну ділянку загальною площею 0,1500 га, із них: 0,1500га (кадастровий номер 4422555100:06:009:0058) - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), (угіддя - малоповерхова забудова - 0,1500 га.) за рахунок земель житлової та громадської забудови населеного пункту за адресою: смт. Марківка, вул.Вишнева б.99, Марківського району Луганської області.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища

Селищний голова Ігор Дзюба
Переглядів: 159 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]