Сб, 27.04.2024, 17:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2017 » Грудень » 19 » рішення 25-12
08:41
рішення 25-12
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
25 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

15 грудня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 25 - 12/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Величко Ользі Миколаївні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Зарічної) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Величко Ольги Миколаївни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Зарічної) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області;керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, сесія селищної ради
в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл гр. Величко Ользі Миколаївні, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність орієнтовною площею 2,0000 га (угіддя – рілля), для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель сільськогосподарського призначення за адресою: 92400, Луганська обл, Марківський р-н, смт. Марківка, (в районі вул. Зарічної) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.
2. Рекомендувати гр. Величко Ользі Миколаївні, замовити та виготовити в організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Всі витрати покласти на заявника.
3. Термін дії дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки складає 1(один) рік з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням данного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань будівництва, агропромислового комплексу та земельних питань.

Марківський
Селищний голова І.А.Дзюба
Переглядів: 271 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]