Чт, 02.05.2024, 17:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2018 » Лютий » 16 » рішення 27-12
08:59
рішення 27-12
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
27СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

09 лютого2018 року
смт. Марківка Рішення № 27-12/2018

Про надання дозволу нарозроблення
Детального плану частини території
по вул.Деркульська, с.Деркулове
Марківського району Луганської області з
метою зміни цільового призначення
земельних ділянок за адресою
с.Деркулове вул. Деркульська буд.20в
та с. Деркулове вул. Деркульська буд.20б

Розглянувши заявигрДіброва Сергія Вікторовичапро надання дозволу на розроблення детального плану частини території по вул. Деркульська, с.ДеркуловеМарківського району Луганської області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки за адресоюс. Деркулове вул. Деркульська буд.20в та гр. Бочарової Олени Вікторівни про надання дозволу на розроблення детального плану частини території по вул. Деркульська, с.ДеркуловеМарківського району Луганської області з метою зміни цільового призначення земельної ділянки за адресою с. Деркулове вул. Деркульська буд.20б,керуючись Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», Наказом Мінрегіонбуду України від 16.11.2011 року №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 12 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія селищної ради

в и р і ш и л а:

1. Надатидозвіл на розробленняДетального плану частинитериторіїпо вул. Деркульська, с.ДеркуловеМарківського району Луганськоїобласті
2. Замовникоммістобудівноїдокументації, зазначеної в п.1 цьогорішення, визначитивиконавчийкомітетМарківськоїселищноїради.
3. Фінансуванняробіт по розробленню детального плану територіїземельної ділянки, визначеної в п.1 цьогорішення, провести за рахунокджерел не заборонених законом а саме за згодою, здійснити за рахунок коштів заявників: фізичної особиДіброва С.В. та Бочарової О.В.
3.1.Уповноважити голову селищної ради відіменівиконавчогокомітету селищноїради на укладеннянеобхіднихугод з розробникамивказаної містобудівноїдокументації.
4. Контроль за виконаннямданогорішенняпокласти на постійнодіючу комісію з питаньбудівництва, агропромислового комплексу та земельних питань.

Марківський
Селищний головаІ.А.Дзюба
Переглядів: 258 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]