Пт, 03.05.2024, 00:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2018 » Лютий » 16 » рішення 27-9
08:58
рішення 27-9
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
27 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

09 лютого 2018 року
смт. Марківка Рішення № 27 – 9/2018

Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки за адресою: смт. Марківка, про. Південний, буд. 4, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Світлицької Ніни Степанівни, про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки за адресою: смт. Марківка, пров. Південний, 4, Марківського району Луганської області, з метою оформлення права користування земельною ділянкою, згідно чинного законодавства; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності», наказом Мінрегіонбуду України від 16.11.2011 року № 290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 12 Земельного кодексу України, сесія селищної ради
в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл гр. Світлицькій Ніні Степанівні, на розроблення детального плану території земельної ділянки за адресою: смт. Марківка, пров. Південний, 4, Марківського району Луганської області, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.
2. Замовником детального плану території визначити виконавчий комітет Марківської селищної ради.
3. Фінансування робіт по розробленню детального плану території земельної ділянки за адресою: смт. Марківка, пров. Південний, 4, Марківського району Луганської області, провести за рахунок джерел не заборонених законом, а саме за згодою, здійснити за рахунок коштів гр. Ковбатюк З.К.
3.1.Уповноважити голову селищної ради від імені виконавчого комітету селищної ради
на укладення необхідних угод з розробниками вказаної містобудівної документації.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань будівництва, агропромислового комплексу та земельних питань.

Марківський
Селищний голова І.А.Дзюба
Переглядів: 269 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]