Пт, 03.05.2024, 00:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2018 » Травень » 4 » рішення 30-8
10:04
рішення 30-8
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
30 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

02 травня 2018 року
смт. Марківка Рішення № 30 – 8/2018

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) комунальному підприємству «Марківська районна друкарня» за адресою: смт. Марківка, пл. Соборна, 5, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Марківська районна друкарня» в особі директора Шиманської В.В., про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за адресою: смт. Марківка, пл. Соборна, 5, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, сесія селищної ради

в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Марківська районна друкарня» на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) за адресою: 92400, Луганська обл., Марківський р-н, смт. Марківка, пл. Соборна, 5, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.
2. Рекомендувати комунальному підприємству «Марківська районна друкарня» замовити та виготовити в організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт, відповідну документацію із землеустрою. Всі витрати покласти на заявника.
3. Термін дії дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою складає
1 (один) рік з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань будівництва, агропромислового комплексу та земельних питань.


Т.в.о. голови Марківської селищної ради
секретар селищної ради Л.А.Андрієнко
Переглядів: 254 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]