Вт, 07.05.2024, 22:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2019 » Вересень » 30 » рішення 3-15
11:00
рішення 3-15
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
СЬОМОГО СКЛИКАННЯ
ТРЕТЯ СЕСІЯ

Р І Ш Е Н Н Я

20 вересня 2019 року № 3-15/2019
смт Марківка

Про виготовлення гербових печаток та штампів
для старост, штампів для Марківської селищної ради

З метою належного вчинення в.о. старост відповідних сіл Марківської селищної ради нотаріальних дій, реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації, також з метою необхідності виготовлення штампів для Марківської селищної ради, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 року № 1242 «Про затвердження Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади», постанови Кабінету Міністрів України від 27 листопада 1998 року № 1893 «Про затвердження Інструкції про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять службову інформацію» та Правил організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях, затверджених наказом Міністерства юстиції України від 18.06.2015 року №1000/2, керуючись Законом України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», ст.ст.10, 25, 26, 46, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ч.1 ст.37 Закону України «Про нотаріат», Постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 року № 207 «Про затвердження Правил реєстрації місця проживання та Порядку передачі органами реєстрації інформації до Єдиного державного демографічного реєстру», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Марківська селищна рада

вирішила:
1. Виготовити штампи та гербові печатки для використання в.о. старост відповідних сіл, Марківської селищної ради під час вчинення нотаріальних дій, а також видачі довідок встановлених зразків, характеристик за місцем проживання, актів обстеження, інших документів, штампів реєстрації місця проживання, перебування та зняття з реєстрації (додаток 1):

1.1. Виготовити штамп та гербову печатку для вчинення нотаріальних дій, а також видачі довідок встановлених зразків, характеристик за місцем проживання, актів обстеження, інших документів, штампи для реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації № 1.
1.1.1. Штамп та гербова печатка № 1 для вчинення нотаріальних дій, а також видачі довідок встановлених зразків, характеристик за місцем проживання, актів обстеження, інших документів, штампи для реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації, видається в.о. старости сіл Бондарівка, Курячівка, Нова-Укрїнка;
1.2. Виготовити штамп та гербову печатку для вчинення нотаріальних дій, а також видачі довідок встановлених зразків, характеристик за місцем проживання, актів обстеження, інших документів, штампи для реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації, № 2.
1.2.1. Штамп та гербова печатка № 2 для вчинення нотаріальних дій, а також видачі довідок встановлених зразків, характеристик за місцем проживання, актів обстеження, інших документів, штампи для реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації видається в.о. старости сіл Кризьке та Сичівка;
1.3. Виготовити штамп та гербову печатку для вчинення нотаріальних дій, а також видачі довідок встановлених зразків, характеристик за місцем проживання, актів обстеження, інших документів, штампи для реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації: № 3.
1.3.1. Штамп та гербова печатка № 3 для вчинення нотаріальних дій, а також видачі довідок встановлених зразків, характеристик за місцем проживання, актів обстеження, інших документів, штампи для реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації видається в.о. старости сіл Лісна Поляна, Марківське, Скородна, Тишківка, Крупчанське, Фартуківка;
1.4. Виготовити штамп та гербову печатку для вчинення нотаріальних дій, а також видачі довідок встановлених зразків, характеристик за місцем проживання, актів обстеження, інших документів, штампи для реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації: № 4.
1.4.1. Штамп та гербова печатка № 4 для вчинення нотаріальних дій, а також видачі довідок встановлених зразків, характеристик за місцем проживання, актів обстеження, інших документів, штампи для реєстрації місця проживання та зняття з реєстрації видається в.о. старости сіл Сичанське, Караван-Солодкий, Бондарне, Виноградне, Крейдяне, Городище, Лобасово.
2. Покласти персональну відповідальність за збереження та використання гербових печаток, які використовують в своїй роботі в.о. старости сіл Бондарівка, Курячівка, Нова-Укрїнка, Кризьке, Сичівка, Лісна Поляна, Марківське, Скородна, Тишківка, Крупчанське, Фартуківка, Сичанське, Караван-Солодкий, Бондарне, Виноградне, Крейдяне, Городище, Лобасово Марківської селищної ради, відповідно до Положення про старосту, - на в.о. старост зазначених вище сіл.

3. Виготовити для Марківської селищної ради кутовий штамп та штамп для вхідної кореспонденції (додаток 2).

3.1. Покласти персональну відповідальність за збереження та використання в своїй роботі печатки та штампів, зазначених у п. 3 цього рішення, на секретаря селищної ради.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію селищної ради з питань діяльності ради, депутатської етики, регуляторної політики, зміцнення законності та правопорядку.

Селищний голова Ігор ДЗЮБА
Переглядів: 149 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]