Пн, 06.05.2024, 07:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2018 » Грудень » 21 » рішення 41-13
14:38
рішення 41-13
СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
41СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

17 грудня2018 року
смт. Марківка Рішення № 41-13/2018

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Пульній Ніні Ігорівні, для будівництва індивідуальних гаражів, що знаходиться за адресою: смт. Марківка, квартал Молодіжний, б/н,на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр.Пульної Ніни Ігорівни, про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості),для будівництва індивідуальних гаражів, площею 0,0055 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка,квартал Молодіжний, б/н, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області;керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12,116, 118, 121,122 Земельного кодексу України, сесія селищної ради
в ирішила:
1. Надати дозвіл гр.Пульній Ніні Ігорівні на виготовлення технічної документації щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва індивідуальних гаражів, площею 0,0055 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, квартал Молодіжний, б/н, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області - для будівництва індивідуальних гаражівза рахунок земель житлової та громадської забудови населеного пункту
2. Рекомендувати гр.Пульній Ніні Ігорівні, замовити та виготовити в організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт, виготовлення технічної документації щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). Всі витрати покласти на заявника.
3. Термін дії дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки складає1(один) рікз моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну,дане рішення вважається таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконаннямданогорішенняпокласти на постійнодіючукомісію з питаньбудівництва, агропромислового комплексу та земельнихпитань.

Т.в.о.голови Марківської селищної ради
секретар селищної ради Л.А.Андрієнко
Переглядів: 254 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]