Нд, 05.05.2024, 22:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2018 » Грудень » 21 » рішення 41 -9
14:36
рішення 41 -9
СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
41СЕСІЯ VIІ СКЛИКАННЯ

17 грудня2018 року
смт. Марківка Рішення № 41 – 9/2018

Про наданнядозволу на виготовлення проектуземлеустроющодовідведення земельної ділянки в орендудлягородництвагр. Жук АндріюІвановичу,за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садкаКСП «РадянськаУкраїна»),на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується вМарківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр.Жук Андрія Івановича, пронадання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років,длягородництва, орієнтовною площею 0,9912 га, земельнаділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садкаКСП «Радянська Україна»),на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області;керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12,93, 118,121,122 Земельного кодексу України, сесія селищної ради
в ирішила:
1. Надати дозвіл гр. Жук Андрію Івановичу на виготовленняпроекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництваорієнтовною площею 0,9912 га (угіддя – рілля), за адресою: смт. Марківкавул. Єременка(район колишнього садкаКСП «РадянськаУкраїна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.
2. Рекомендувати гр. Жук Андрію Івановичу замовити та виготовити в організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт, відповідний проект землеустрою. Всі витрати покласти на заявника.
3.Термін дії дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки складає 3 (три) місяці з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.
4. Приступити до використання земельної ділянки після встановлення меж в натурі (на місцевості) та здійснення державної реєстрації права оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань будівництва, агропромислового комплексу та земельних питань.

Т.в.о. голови Марківської селищної ради,
секретар селищної ради Л.А.Андрієнко
Переглядів: 258 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]