Сб, 27.04.2024, 07:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2017 » Лютий » 21 » рішення 5-10
10:29
рішення 5-10
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
5 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

22 лютого 2016 року
смт. Марківка Рішення № 5 – 10 /2016

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Парталі Віктору Олександровичу за адресою: смт. Марківка, пров.Лермонтова, 18, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Партали Віктора Олександровича про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: смт. Марківка, пров.Лермонтова, 18, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, сесія селищної ради
в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл гр. Парталі Віктору Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) за адресою: 92400, Луганська обл, Марківський р-н, смт. Марківка, пров.Лермонтова, 18, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.
2. Рекомендувати гр. Парталі Віктору Олександровичу замовити та виготовити в організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт, відповідну документацію із землеустрою. Всі витрати покласти на заявника.
3. Термін дії дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою складає 1(один) рік з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань будівництва, агропромислового комплексу та земельних питань.
Марківський
Селищний голова І.А.Дзюба
Переглядів: 263 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]