Нд, 05.05.2024, 00:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2019 » Листопад » 1 » рішення 5-17
15:01
рішення 5-17
СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
5 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

24 жовтня 2019 року
смт. Марківка Рішення №5-17/2019

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр.Кувичка Катерині Сергіївні та гр.Кувичка Олександру Олександровичу,для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Бондарівській сільській раді за адресою:с.Курячівка, провул.Садовий, буд. 29, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр.Кувичка Катерини Сергіївни та гр.Кувичка Олександра Олександровича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Бондарівській сільській раді за адресою: с.Курячівка, провул. Садовий, буд. 29, Марківського району Луганської області.; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 118, 121, 186 Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», сесія селищної ради
в и р і ш и л а:
1. Затвердититехнічну документаціюізземлеустроющодовстановлення (відновлення) межземельноїділянкивнатурі (намісцевості)гр.КувичкаКатериніСергіївні та гр.Кувичка Олександру Олександровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Бондарівській сільській раді за адресою: с.Курячівка, провул. Садовий, буд. 29, Марківського району Луганської області.
2. Передати успільну-сумісну власністьгр.Кувичка Катерині Сергіївні та гр.Кувичка Олександру Олександровичу,земельнуділянкузагальноюплощею0,2500га, із них: 0,2500га (кадастровий номер 4422581100:13:008:0012) - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), (угіддя - малоповерхова забудова - 0,2500 га.) за рахунок земель житлової та громадської забудови населеного пункту за адресою: с.Курячівка, провул. Садовий, буд. 29, Марківського району Луганської області.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.

Селищний голова Ігор ДЗЮБА
Переглядів: 140 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]