Сб, 27.04.2024, 13:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2017 » Лютий » 21 » рішення 5-20
10:34
рішення 5-20
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
5 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
22 лютого 2016 року
смт. Марківка Рішення № 5 – 20 /2016

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Гетьманській Валентині Афанасіївні для будівництва та обслуговування житлового будинку, за адресою: смт. Марківка, вул. Першотравнева, 22а, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Гетьманської Валентини Афанасіївни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, площею 0,0500 га., земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Першотравнева, 22а, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, враховуючи протокол засідання об’єднаних комісій з питань агропромислового комплексу, земельної реформи та охорони навколишнього природного середовища та комісії по земельним спорам при виконавчому комітеті Марківської селищної ради, сесія селищної ради
в и р і ш и л а:
1. Відмовити у надані дозволу гр. Гетьманській Валентині Афанасіївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, орієнтовною площею 0,0500 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, за адресою: 92400, Луганська обл, Марківський р-н, смт. Марківка, вул. Першотравнева, 22а, у зв’язку з використанням вказаної земельної ділянки для під’їзду до свого подвір’я, що не відповідає цільовому використанню.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань будівництва, агропромислового комплексу та земельних питань.

Марківський
Селищний голова І.А.Дзюба
Переглядів: 403 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]