Нд, 05.05.2024, 01:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2019 » Листопад » 1 » рішення 5-20
15:15
рішення 5-20
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
5 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 жовтня2019 року
смт. Марківка Рішення № 5-20/2019

Про наданнядозволу на виготовлення проектуземлеустроющодовідведення земельної ділянки у приватнувласністьгр. Москаленко ВіталініОлексіївні, дляведенняособистогоселянськогогосподарства, за адресою: с.Бондарівкана території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Бондарівській сільськійраді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Москаленко Віталіни Олексіївни, пронадання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність,для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: с. Бондарівка, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Бондарівській сільськійраді Марківського району Луганської області;керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 118, 121,122 Земельного кодексу України, сесія селищної ради
в ирішила:
1. Надати дозвіл гр. Москаленко Віталіні Олексіївні, на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність орієнтовною площею 2,0000 га (угіддя – пасовища), для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель сільськогосподарського призначення за адресою: 92443, Луганська обл, Марківський р-н, с. Бондарівка, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Бондарівській сільській раді Марківського району Луганської області.
2. Рекомендувати гр. Москаленко Віталіні Олексіївні, замовити та виготовити в організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Всі витрати покласти на заявника.
3. Термін дії дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки складає1(один) рікз моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконаннямданогорішенняпокласти на постійнодіючукомісію з питаньземельнихвідносин, містобудування та охоронинавколишнього природного середовища

Селищний голова Ігор ДЗЮБА
Переглядів: 133 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]