Нд, 05.05.2024, 06:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2019 » Листопад » 1 » рішення 5-25
15:31
рішення 5-25
РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
5 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

24 жовтня 2019 року
смт. Марківка Рішення №5-25/2019

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр.Ткаченко Олександру Івановичу, гр.Ткаченко Вікторії Олександрівні, гр. Ткаченко Сергію Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Сичанській сільській раді за адресою:с.Караван Солодкий, вул.Молодіжна, буд. 1, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Ткаченко Олександра Івановича, гр. Ткаченко Вікторії Олександрівни, гр. Ткаченко Сергія Олександровича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Сичанській сільській раді за адресою: с.Караван Солодкий, вул. Молодіжна, буд. 1, Марківського району Луганської області.; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 118, 121, 186 Земельного кодексу України, ст. 55 Закону України «Про землеустрій», сесія селищної ради
в и р і ш и л а:
1. Затвердити технічну документацію ізземлеустроющодовстановлення (відновлення) межземельної ділянки внатурі (намісцевості)гр. Ткаченко Олександру Івановичу, гр.Ткаченко Вікторії Олександрівні, гр. Ткаченко Сергію Олександровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Сичанській сільській раді за адресою: с.Караван Солодкий, вул. Молодіжна, буд. 1, Марківського району Луганської області.
2. Передати успільну-сумісну власністьгр.гр. Ткаченко Олександру Івановичу, гр.Ткаченко Вікторії Олександрівні, гр. Ткаченко Сергію Олександровичу, земельну ділянку загальною площею 0,0961га, із них: 0,0961га (кадастровий номер 4422588800:16:006:0036) - для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), угіддя - малоповерхова забудова - 0,0961га.за рахунок земель житлової та громадської забудови населеного пункту за адресою: с.Караван Солодкий, вул. Молодіжна, буд. 1, Марківського району Луганської області.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.

Селищний голова Ігор ДЗЮБА
Переглядів: 133 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]