Нд, 05.05.2024, 06:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2019 » Листопад » 1 » рішення 5-26
15:56
рішення 5-26
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
5 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

24 жовтня2019 року
смт. Марківка Рішення №5-26/2019

Про надання дозволу на розробку технічної
документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельноїділянки пай №2336 (пасовища) гр. Зінов’євійСвітлані Іванівні власниці земельної частки( паю )
для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього КСП «Марківське»

Розглянувши заяву гр. Зінов’євої Світлани Іванівни, власниці земельної частки (паю) колишнього КСП «Марківське», ( сертифікат ЛГ № 0022456) про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) пай №2336 (пасовища) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській раді Марківського району Луганської області, згідно Земельного кодексу України, Закону України «Про виділення в натурі (на місцевості ) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв), Закону України «Про землеустрій», закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , рішення Марківської селищної ради №1-7/2019 від 25.07.2019р., та №1-8/2019р. від 25.07.2019р.селищна рада

ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) пай №2336(пасовища) площею 1,6967га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр.Зінов’євій Світлані Іванівні, власниці сертифікату на право на земельну частку пай ЛГ №0022456 із земель колишнього КСП «Марківське», розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській раді Марківського району Луганської області.
2.Рекомендувати гр.Зінов’євій Світлані Іванівні, власниці земельної частки (паю) колишнього КСП «Марківське», замовити та виготовити в землевпорядній організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт відповідний проект землеустрою. Всі витрати покласти на заявника.
3.Розроблену та погоджену в установленому порядку технічну документацію із землеустрою подати на затвердження до Марківської селищної ради.
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.

Селищний голова Ігор ДЗЮБА
Переглядів: 150 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]