Нд, 05.05.2024, 00:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2019 » Листопад » 1 » рішення 5-28
16:02
рішення 5-28
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
5 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

24 жовтня2019 року
смт. Марківка Рішення №5-28/2019

Про надання дозволу на розробку технічної
документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки пай № 1457 (сіножаті) гр. Циганок Ніні
Філаретівні власниці земельної частки
(паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель колишнього КСП «Марківське»

Розглянувши заяву гр.Циганок Ніни Філаретівни, власниці земельної частки (паю) колишнього КСП «Марківське», ( сертифікат ЛГ № 0022132) про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою, щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) пай №1457 (сіножаті) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській раді Марківського району Луганської області, згідно Земельного кодексу України, Закону України «Про виділення в натурі (на місцевості ) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв), Закону України «Про землеустрій», закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , рішення Марківської селищної ради №1-7/2019 від 25.07.2019р., та №1-8/2019р. від 25.07.2019р.селищна рада

ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) пай №1457(сіножаті) площею 1,5664га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр.Циганок Ніні Філаретівні, власниці сертифікату на право на земельну частку пай ЛГ №0022132із земель колишнього КСП «Марківське», розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській раді Марківського району Луганської області.
2.Рекомендувати гр.Циганок Ніні Філаретівні, власниці земельної частки (паю) колишнього КСП «Марківське», замовити та виготовити в землевпорядній організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт відповідний проект землеустрою. Всі витрати покласти на заявника.
3.Розроблену та погоджену в встановленому порядку технічну документацію із землеустрою подати на затвердження до Марківської селищної ради.
4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.

Селищний голова Ігор ДЗЮБА
Переглядів: 150 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]