Нд, 05.05.2024, 07:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2019 » Листопад » 1 » рішення 5-34
16:12
рішення 5-34
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
5 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

24 жовтня2019 року
смт. Марківка Рішення №5-34/2019

Про надання дозволуна розробку технічної
документаціїіз землеустрою щодо поділу
земельної ділянки комунальної власності
в межах населеного пункту с.Бондарне
Марківського району Луганської області
(кадастровий номер 4422588800:08:012:0004)

Розглянувши заяви громадян: Рипала Ю.І., Черепахи М.М., Ковальова М.П., Жмурської В.О., Мозгової С.І., Барабаш В.І., Білець І.В., Берчук Н.І.,Білець О.В.,
Білець Н.Р.,Цовми М.О. щодо безоплатної передачі у власність земельних ділянок, для ведення особистого селянського господарства, що знаходяться в межах населеного пункту с.Бондарне, які за даними державного земельного кадастру враховуються в Сичанській сільській раді Марківського району Луганської області, керуючись Конституцією України, Земельном кодексом України, Законами України «Про землеустрій», «Про Державний земельний кадастр», «Про особисте селянське господарство», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», сесія селищна рада
вирішила :

1. Надати дозвіл на розробку технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки комунальної власності в межах населеного пункту с.БондарнеМарківського району Луганської області площею 16,9183 га(кадастровий номер 4422588800:08:012:0004).
2. Звернутися до проектної землевпорядної організації, яка має право на виконання цих робіт, з замовленням технічної документації із землеустрою, щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, розташованої в межах населеного пункту с.БондарнеМарківського району Луганської області.
3. Фінансування робіт по виготовленню технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, провести за рахунок джерел не заборонених законом, за згодою, здійснити за рахунок заявників.
4. Розроблену технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельних ділянок затвердити в установленому законом порядку.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.

Селищний голова Ігор ДЗЮБА
Переглядів: 146 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]