Пн, 29.04.2024, 06:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2019 » Листопад » 1 » рішення 5-49
16:42
рішення 5-49
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
5 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ
24 жовтня 2019 року
смт. Марківка Рішення № 5 – 49/2019

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (сіножаті) пай № 462, у приватну власність, гр. Ткаченко Надії Олександрівні, що знаходиться за межами населеного пункту смт. Марківка, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Ткаченко Надії Олександрівни, про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (сіножаті) пай № 462, у приватну власність, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходиться за межами населеного пункту смт. Марківка, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 81, п.п. 16, 17, 21 розділу Х «Перехідні положення» Земельного кодексу України, ст. 3,5,11 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», ст. 25 Закону України «Про землеустрій», сесія селищної ради
в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (сіножаті) пай № 462, площею 1,0463 га, у приватну власність гр. Ткаченко Надії Олександрівні, яка є власником земельної частки (пай) колишнього КСП «Радянська Україна», (сертифікат ЛГ № 0054849, сертифікат ЛГ № 0054848), для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходиться за межами населеного пункту смт. Марківка, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області;
2. Рекомендувати гр. Ткаченко Надії Олексендрівні, замовити та виготовити в організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт, технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки. Всі витрати покласти на заявника.
3. Термін дії дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки складає 1 (один) рік з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, містобудування та охорони навколишнього природного середовища.

Селищний голова Ігор Дзюба
Переглядів: 148 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]