Чт, 09.05.2024, 01:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2016 » Квітень » 6 » рішення 6-1
07:26
рішення 6-1
УКРАЇНА
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
6 СЕСІЇ 7 СКЛИКАННЯ

01 квітня 2016 року
смт Марківка РІШЕННЯ № 6- 1/2016

Про введення в селищній раді посад
«Державних реєстраторів
Марківської селищної ради»

Відповідно до пункту 5 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України від 26.11.2015 року № 835-VIII «Про внесення змін до Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців» та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 № 664 «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України», у зв’язку з передачею органам місцевого самоврядування повноважень з надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, враховуючи листи Управління Державної Міграційної Служби України Марківського районного відділу, селищна рада вирішила:

1. Ввести в Марківській селищній раді посади «Державні реєстратори Марківської селищної ради за рахунок збільшення загальної чисельності апарату селищної ради на 2 (дві) штатні одиниці.
2. НадатиДержавним реєстраторам Марківської селищної ради повноваження щодо реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень на реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.
3. Затвердити положення про «Державні реєстратори Марківської селищної ради» (додається).
4. Внести зміни до штатного розпису Марківської селищної ради, а саме: затвердити загальну чисельність апарату селищної ради у кількості 14 штатних одиниць.(прикладається).
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань формування бюджету, фінансів та економічних питань.

Селищний голова І.А.Дзюба
Переглядів: 291 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]