Сб, 27.04.2024, 07:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2017 » Лютий » 21 » рішення 6-3
10:40
рішення 6-3
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
6 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

01 квітня 2016 року
смт. Марківка Рішення № 6 – 3 /2016

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скиртач Валентині Антонівні для ведення особистого селянського господарства за адресою: с. Деркулове (Комуна), вул. Деркульська, (в кінці буд. №9), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Скиртач Валентини Антонівни про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 1,0913 га, земельна ділянка розташована за адресою: с. Деркулове (Комуна), вул. Деркульська, (в кінці буд. № 9), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст. 12, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, сесія селищної ради
в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл гр. Скиртач Валентині Антонівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність орієнтовною площею 1,0913 га (угіддя–рілля), для ведення особистого селянського господарства, за рахунок земель сільськогосподарського призначення, за адресою: 92400, Луганська обл, Марківський р-н, с. Деркулове (Комуна), вул. Деркульська, (в кінці буд. №9), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.
2. Рекомендувати гр. Скиртач Валентині Антонівні замовити та виготовити в організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Всі витрати покласти на заявника.
3. Термін дії дозволу на розроблення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки складає 1(один) рік з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань будівництва, агропромислового комплексу та земельних питань.

Марківський
Селищний голова І.А.Дзюба
Переглядів: 264 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]