Чт, 02.05.2024, 08:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2017 » Березень » 16
24.02.2017 у Марківському відділі Старобільської місцевої прокуратури Луганської області під головуванням керівника Старобільської місцевої прокуратури Бєлянського А.М. за участю керівництва районної ради, районної державної адміністрації, відділу поліції, служби безпеки, відділу прикордонної служби «Марківка», відділу з питань пробації та представника прокуратури Луганської області проведено координаційну нараду щодо стану протидії злочинності та корупції на території району за підсумками роботи у 2016 році.
Упродовж наради підведено результати спільної діяльності правоохоронних органів у запобіганні та протидії корупції та злочинності на території району.
Учасниками заходу відзначено, що організація скоординованої роботи та об’єднання зусиль усіх правоохоронців є головною метою наради, адже за цим стоїть усвідомлення пріоритетності завдань, пов’язаних із забезпеченням законності та правопорядку, надійним захистом прав і свобод громадян у поточному році.
Упродовж ... Читати далі »
Переглядів: 229 | Додав: mar_possovet | Дата: 16.03.2017 | Коментарі (0)

Мешканця смт. Марківка засуджено
за умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження

Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні відносно жителя смт. Марківка по обвинуваченню в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень.
Досудовим розслідуванням встановлено, що у квітні 2016 року даний громадянин, перебуваючи на майданчику перед центральним входом до будівлі колишнього магазину «Універмаг», розташованого за адресою: смт. Марківка, провулок Південний, 3, на ґрунті раніше виниклих неприязних відносин умисно наніс потерпілому один удар ножем в область живота, внаслідок чого спричинив йому тяжкі тілесні ушкодження.
Вироком Марківського районного суду вказаного громадянина визнано винним в умисному нанесенні тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння (ч. 1 ст. 121 КК України), та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років. На підст ... Читати далі »
Переглядів: 240 | Додав: mar_possovet | Дата: 16.03.2017 | Коментарі (0)