Сб, 04.05.2024, 15:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2017 » Грудень » 04
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 - 24/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Касянову Леоніду Вікторовичу для сінокосіння і випасання худоби, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Вишнева, (в кінці буд. № 173) Марківського району Луганської області

Розглянувши заяву гр. Касянова Леоніда Вікторовича про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для сінокосіння і випасання худоби, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Вишнева, (в кінці буд. № 173) Марківського ... Читати далі »
Переглядів: 265 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

Додаток №3
до рішення 24 сесії 7 скликання
Марківської селищної ради
№ 24-23 /2017 від 24.07.2017 р.


СТАВКИ
земельного податку
код області Код району Код
згідно з КОАТУУ Найменування адміністративно-територіальної одиниці або населеного пункту, або території об'єднаної територіальної громади
Вид цільового призначення земель Ставки податку
(відсотків нормативної грошової оцінки)
за земельні ділянки, нормативну грошову оцінку яких проведено (незалежно від місцезнаходження) за земельні ділянки за межами населених пунктів, нормативну грошову оцінку яких не проведено
код2 найменування2 для юридичних осіб для фізичних осіб для юридичних осіб для фізичних осіб
01 Землі сільськогосподарського призначення
01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва 0.3 0.3 0.3 0.3
01.02 Для ведення фермерського господарств 0.3 0.3 0.3 0.3
01.03 Для ведення особистого селянсько ... Читати далі »
Переглядів: 345 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 24 - 23 /2017

Про приведення у відповідність до Постанови КМУ від 24.05.17 р. № 483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» рішення дев’ятнадцятої сесії сьомого скликання Марківської селищної ради № 19-2/2017 від 14.07.2017 року «Про встановлення місцевих податків на території Марківської селищної ради та ставки акцизного податку на 2018 рік»

У зв'язку з прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 24.05.17 р. № 483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» привести у відповідність рішення дев’ятнадцятої сесії сьомого скликання Марківської селищної рад ... Читати далі »
Переглядів: 325 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 24 - 22 /2017

Про встановлення ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для об’єктів нежитлової нерухомості Марківського РСТ

Розглянувши клопотання Марківського районного споживчого товариства, в особі голови правління Смороди Г.М., щодо встановлення ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки для об’єктів нежитлової нерухомості Марківського РСТ; керуючись статтею 143, 144 Конституції України, відповідно до Податкового кодексу України, Закону України від 28.12.2014р. №71-VІІІ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо податкової реформи», пункту 24 частини 1 статті 26, статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою встановлення місцевих податків та ставки акцизного податку на т ... Читати далі »
Переглядів: 300 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 - 21 /2017

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Видюку Олександру Олександровичу у власність для ведення особистого селянського господарства розташованої в межах населеного пункту смт. Марківка, вул. Першотравнева, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області, за рахунок земель сільськогосподарського призначення, угіддя – пасовища.

затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства розташованої в межах населеного пункту смт. Марківка, вул. Першотравнева, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської облас ... Читати далі »
Переглядів: 284 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 20/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сало Наталії Іванівні, гр. Сало Анатолію Олександровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту смт. Марківка, вул. Підгорна, буд. 25, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Сало Наталії Іванівни та гр. Сало Анатолія Олександровича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господа ... Читати далі »
Переглядів: 261 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 19/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бондарю Євгену Володимировичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Березова, буд.7а Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Бондаря Євгена Володимировича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділян ... Читати далі »
Переглядів: 231 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 - 18/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Киктю Олександру Григоровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту смт. Марківка, вул. Степова, 9/1, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Киктя Олександра Григоровича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) розташованої в ... Читати далі »
Переглядів: 271 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 –17/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Котілевської Валентини Анатоліївни, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту смт. Марківка, вул. Дружби народів, буд. 45, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Котілевської Валентини Анатоліївни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна д ... Читати далі »
Переглядів: 246 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 16/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Салій Галині Антонівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, пров. Сонячний, буд.12а Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Салій Галини Антонівни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Салій Галині Антонівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (п ... Читати далі »
Переглядів: 269 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 15/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тугарєву Олександру Володимировичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту смт. Марківка, пров. Павлюченко, буд. 26 на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Тугарєва Олександра Володимировича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна діля ... Читати далі »
Переглядів: 239 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 14 /2017

Про внесення змін до рішення 21 сесії 7 скликання № 21–4/2017 від 04.09.2017 року «Про надання дозволу на розроблення детального плану територій смт. Марківка Марківського району Луганської області»

Керуючись ст.ст. 10, 19, 21, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Наказом Мінрегіонбуду України від 16.11.2011 року №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 12 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», внести зм ... Читати далі »
Переглядів: 313 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24- 13/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Величко Сергію Миколайовичу, учаснику бойових дій, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Зарічної) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Величко Сергія Миколайовича, учасника бойових дій, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, ( в районі вул. Зарічної) на території, яка за даними Державного зе ... Читати далі »
Переглядів: 220 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24- 12/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Моргосліп Ользі Олексіївні, для ведення собистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Єременка) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Моргосліп Ольги Олексіївни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка (в районі вул. Єременка) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській сели ... Читати далі »
Переглядів: 203 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 - 11/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Моргосліп Євгену Миколайовичу, для ведення собистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Єременка) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Моргосліп Євгена Миколайовича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківкаи (в районі вул. Єременка) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківсь ... Читати далі »
Переглядів: 229 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 10/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність
гр. Онопрієнко Олені Миколаївні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Вишневої) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Онопрієнко Олени Миколаївни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка (в районі вул. Вишневої) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Маркі ... Читати далі »
Переглядів: 221 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 9/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність
гр. Бондарь Сергію Дмитровичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в кінці домоволодіння № 223 по вул. Вишневій) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Бондаря Сергія Дмитровича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка (в кінці домоволодіння № 223 по вул. Вишневій) на території, яка за даними Державного зе ... Читати далі »
Переглядів: 207 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 24 - 8/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років приватному підприємству сільськогосподарській виробничій фірмі «Агро» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва адресою: смт. Марківка, вул. Єременка, буд. 21, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області

Розглянувши клопотання приватного підприємства сільськогосподарської виробничої фірми «Агро», в особі генерального директора Лапти Т.М., про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, орієнтовною площею – 0,2021 га, для товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за адресою ... Читати далі »
Переглядів: 279 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 24 - 7/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років гр. Горячеву Андрію Віталійовичу для сінокосіння та випасання худоби за адресою: смт. Марківка, вул. Вишнева (в кінці буд. 177), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області

Розглянувши заяву гр. Горячева Андрія Віталійовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, орієнтовною площею – 0,23 га, для сінокосіння та випасання худоби, розташованої за адресою: Луганська обл., Марківський р-н, смт. Марківка, вул. Вишнева, (в кінці буд. 177); керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону Ук ... Читати далі »
Переглядів: 291 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VIІ СКЛИКАННЯ

25 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 6/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Меженському Андрію Васильовичу, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Меженського Андрія Васильовича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 2,9 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна») на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Ма ... Читати далі »
Переглядів: 255 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ


24 листопада 2017 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 24 -5 /2017

Про надання дозволу на укладення договору оренди земельної ділянки загальною площею 0,1256 га за адресою: смт. Марківка, пров. Лермонтова, 18

Розглянувши клопотання гр. Медвідь О.О., гр. Кротька В.Б., гр. Партали В.О., про надання в оренду земельної ділянки, кадастровий номер 4422555100:07:003:0013, цільове призначення - для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, площею 0,1256 га, розташованої за адресою: смт Марківка, пров. Лермонтова, 18, терміном на 10 років, на якій розташована нежитлова будівля, яка належить їм на праві приватної власності, згідно договору купівлі-продажу, та враховуючи відомості з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно; керуючись ст. 143, 144 Ко ... Читати далі »
Переглядів: 217 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 4/2017

Про скасування рішення № 53/14 від 22 жовтня 2010 року «Про передачу у власність для ведення
особистого селянського господарства земельної ділянки громадянці Габрієль Анастасії Євгеніївні, земельна ділянка розташована, за адресою: смт. Марківка, вул. Комунарів, 13»

Розглянувши заяву гр. Габрієль Анастасії Євгеніївни, щодо скасування рішення 53 сесії 5 скликання № 53/14 від 22 жовтня 2010 року «Про передачу у власність для ведення особистого селянського господарства земельної ділянки громадянці Габрієль Анастасії Євгеніївні, земельна ділянка розташована, за адресою: смт. Марківка, вул. Комунарів, 13», у зв’язку з втратою потреби у користуванні земельною ділянкою; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. ст. 26, 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ... Читати далі »
Переглядів: 248 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)