Сб, 04.05.2024, 17:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2017 » Грудень » 4 » рішення 24-8
11:52
рішення 24-8
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 24 - 8/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років приватному підприємству сільськогосподарській виробничій фірмі «Агро» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва адресою: смт. Марківка, вул. Єременка, буд. 21, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області

Розглянувши клопотання приватного підприємства сільськогосподарської виробничої фірми «Агро», в особі генерального директора Лапти Т.М., про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, орієнтовною площею – 0,2021 га, для товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за адресою: Луганська обл., Марківський р-н, смт. Марківка, вул. Єременка, 21; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 28, 93, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», сесія селищної ради

в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл приватному підприємству сільськогосподарській виробничій фірмі «Агро» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, орієнтовною площею 0,2021 га, для товарного сільськогосподарського виробництва (угіддя – малоповерхова забудова), земельна ділянка знаходиться за адресою: 92400, Луганська обл., Марківський р-н, смт. Марківка, вул. Єременка, 21, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.
2. Рекомендувати приватному підприємству сільськогосподарській виробничій фірмі «Агро» замовити та виготовити в організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт, відповідний проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Всі витрати покласти на заявника.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань будівництва, агропромислового комплексу та земельних питань.


Марківський
Селищний голова І.А.Дзюба
Переглядів: 280 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]