Сб, 27.04.2024, 15:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » Архів матеріалів
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 19/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Бондарю Євгену Володимировичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Березова, буд.7а Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Бондаря Євгена Володимировича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділян ... Читати далі »
Переглядів: 231 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 - 18/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Киктю Олександру Григоровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту смт. Марківка, вул. Степова, 9/1, на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Киктя Олександра Григоровича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) розташованої в ... Читати далі »
Переглядів: 270 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 –17/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Котілевської Валентини Анатоліївни, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту смт. Марківка, вул. Дружби народів, буд. 45, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Котілевської Валентини Анатоліївни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна д ... Читати далі »
Переглядів: 245 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 16/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Салій Галині Антонівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, пров. Сонячний, буд.12а Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Салій Галини Антонівни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Салій Галині Антонівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (п ... Читати далі »
Переглядів: 267 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 15/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Тугарєву Олександру Володимировичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту смт. Марківка, пров. Павлюченко, буд. 26 на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Тугарєва Олександра Володимировича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна діля ... Читати далі »
Переглядів: 237 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 14 /2017

Про внесення змін до рішення 21 сесії 7 скликання № 21–4/2017 від 04.09.2017 року «Про надання дозволу на розроблення детального плану територій смт. Марківка Марківського району Луганської області»

Керуючись ст.ст. 10, 19, 21, 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», Постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 року №555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», Наказом Мінрегіонбуду України від 16.11.2011 року №290 «Про затвердження Порядку розроблення містобудівної документації», ст. 50 Закону України «Про землеустрій», ст. 12 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», внести зм ... Читати далі »
Переглядів: 311 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24- 13/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Величко Сергію Миколайовичу, учаснику бойових дій, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Зарічної) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Величко Сергія Миколайовича, учасника бойових дій, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, ( в районі вул. Зарічної) на території, яка за даними Державного зе ... Читати далі »
Переглядів: 217 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24- 12/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Моргосліп Ользі Олексіївні, для ведення собистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Єременка) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Моргосліп Ольги Олексіївни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка (в районі вул. Єременка) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській сели ... Читати далі »
Переглядів: 201 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 - 11/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Моргосліп Євгену Миколайовичу, для ведення собистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Єременка) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Моргосліп Євгена Миколайовича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківкаи (в районі вул. Єременка) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківсь ... Читати далі »
Переглядів: 226 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
24 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

24 листопада 2017 року
смт. Марківка Рішення № 24 – 10/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність
гр. Онопрієнко Олені Миколаївні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Вишневої) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Онопрієнко Олени Миколаївни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність, для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2,0000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка (в районі вул. Вишневої) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Маркі ... Читати далі »
Переглядів: 219 | Додав: mar_possovet | Дата: 04.12.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 75 76 77 78 79 ... 101 102 »