Чт, 09.05.2024, 02:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » Архів матеріалів
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
14 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

27січня 2017 року № 14- 2/2017
смт. Марківка

Про внесення змін до рішення
першої сесії 7 скликання
№ 01-5/2015 від 11.11.2015 року

Враховуючи усну відмову секретаря постійної комісії з питань формування бюджету, фінансів та економічних питань від ведення протоколу засідання постійної комісії, керуючись ст. 47 Закону України « Про місцеве самоврядування в Україні» селищна рада вирішила:

в и р і ш и л а:

1. Перезатвердити комісію в оновленому складі, а саме:
Голова комісії – Корнєв Андрій Миколайович.
Секретар комісії – Лигута Тетяна Євгенівна.

Члени комісії - Борисенко Віра Володимирівна,
Костюченко Алла Федорівна,
Ткаченко Віталій Вікторович.

Марківський
селищний голова І.А. Дзюба
Переглядів: 272 | Додав: mar_possovet | Дата: 30.01.2017 | Коментарі (0)

Мешканця Марківщини судитимуть за надання хабара поліцейському!

Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно місцевого мешканця за фактом пропозиції та надання ним неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України)

Встановлено, що у період з 09.01.2017 по 14.01.2017 раніше судимий мешканець смт. Марківка Луганської області порушив правила адміністративного нагляду, встановлені Марківським районним судом, після чого 16.01.2017 запропонував та надав дільничному інспектору поліції неправомірну вигоду у розмірі 1500 грн задля нездійснення адміністративного нагляду стосовно нього.
Натепер обвинувальний акт за вказаним фактом направлено до суду.

Довідково: санкція ч. 1 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді штрафу від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 2 до 4 років, або позбавлення волі ... Читати далі »
Переглядів: 261 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.01.2017 | Коментарі (0)

Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури направлено до суду обвинувальний акт та угоду про визнання винуватості щодо громадянина Вірменії, який обвинувачується у вчиненні злочину передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особі)
Встановлено, що громадянин-іноземець запропонував та надав неправомірну вигоду службовим особам прикордонної служби у загальній сумі 3 тисяч рублів РФ під час проходження паспортного контролю на в’їзд в Україну через міжнародний пункт пропуску для автомобільного сполучення «Просяне» за для сприяння у безперешкодному та швидкому перетину державного кордону України.
Довідково: санкція ч. 1 ст. 369 КК України передбачає покарання у вигляді штрафу від 500 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 2 до 4 років, або позбавленням волі на той самий строк.
Переглядів: 245 | Додав: mar_possovet | Дата: 15.11.2016 | Коментарі (0)

Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно одного депутата з сільських рад Марківського району за фактом зловживання службового становища, службовою особою службового становища всупереч інтересам служби, що завдало істотної шкоди охоронюваним законом правам, свободам та інтересам потерпілого неповнолітнього за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 364 КК України.
Встановлено, що посадовець затвердив мирову угоду, яка призвела до позбавлення права на спадкування потерпілому неповнолітньому.
Вироком суду вказану службову особу визнано винною та засуджено до покарання у вигляді двох років обмеження волі з випробуванням строком на один рік, штрафу в розмірі 250 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 4250 (чотири тисячі двісті п’ятдесят) гривень, із позбавленням права обіймати посади, пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих або адміністративн ... Читати далі »
Переглядів: 273 | Додав: mar_possovet | Дата: 15.11.2016 | Коментарі (0)

24.11.2016 з 11 до 13 години у приміщенні Марківського відділу Старобільської місцевої прокуратури буде здійснювати прийом громадян перший заступник прокурора Луганської області Мичка Віталій Іванович.
Переглядів: 346 | Додав: mar_possovet | Дата: 08.11.2016 | Коментарі (0)

Прокуратура у боротьбі із
вчиненням злочинів неповнолітніми

Процеси, що відбуваються останнім часом в українському суспільстві, вкрай негативно впливають на формування молодого покоління. Соціально-економічна нестабільність, занепад моральності, знецінення ролі сім’ї, школи, відсутність змістовного дозвілля, неблагополучне становище в сім’ях, пропаганда в ЗМІ насильства та “легкого” життя - основні причини, які загострюють криміногенну обстановку в молодіжному середовищі, сприяють зростанню підліткової злочинності.
З початку року Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури здійснювалось процесуальне керівництво у 2 кримінальних провадженнях, щодо двох неповнолітніх осіб, досудове розслідування у яких проводилось слідчими слідчого відділення Марківського відділу поліції Головного управління національної поліції в Луганській області
Дані кримінальні провадження, стосовно неповнолітніх, направлені до Марківського районного суду з клопотання ... Читати далі »
Переглядів: 265 | Додав: mar_possovet | Дата: 20.09.2016 | Коментарі (0)

Недобросовісне ведення особистого селянського господарства

Марківським відділом Старобільської місцевої прокуратури підтримано державне обвинувачення у кримінальному правопорушенні, за фактом самовільного зайняття земельних ділянок особливо цінних земель державної форми власності, загальною площею 3,5465 га (ч. 2 ст. 197-1 КК України).
Встановлено, що за період з 2013 по 2016 рік, місцевим мешканцемв ході ведення особистого селянського господарства, вчинено протиправні дії пов’язані з обробкою земельних ресурсів, вирощуванням та збиранням на них сільськогосподарських культур, які розташовані на території загально- зоологічного заказника місцевого значення «Гераськівський» в межах Гераськівської сільської ради Марківського району.
Вироком Марківського районного суду правопорушника визнано винним та засуджено до покарання у виді 1 року позбавлення волі з встановленням, на підставі ст. 75 КК України, іспитового строку 1 рік.
Поряд з іншим, після набрання ... Читати далі »
Переглядів: 572 | Додав: mar_possovet | Дата: 20.09.2016 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
8 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
03 червня 2016 року
смт. Марківка Рішення № 8 - 16/2016

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Косенко Олександрі Василівні для городництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що знаходиться в межах населеного пункту смт. Марківка, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області

Розглянувши заяву гр. Косенко Олександри Василівни про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що знаходиться в межах населеного пункту смт. Марківка, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній рад, Марківського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конс ... Читати далі »
Переглядів: 326 | Додав: mar_possovet | Дата: 09.06.2016 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
8 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
03 червня 2016 року
смт. Марківка Рішення № 8 - 15/2016
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Денищенко Олександру Володимировичу для городництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що знаходиться в межах населеного пункту смт. Марківка (р-ні саду колишнього КСП «Радянська Україна) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області
Розглянувши заяву гр. Денищенка Олександра Володимировича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що знаходиться в межах населеного пункту смт. Марківка, (р-ні саду колишнього КСП «Радянська Україна) на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Мар ... Читати далі »
Переглядів: 293 | Додав: mar_possovet | Дата: 09.06.2016 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
8 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ
03 червня 2016 року
смт. Марківка Рішення № 8 - 14 /2016

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Величко Сергію Миколайовичу для городництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що знаходиться в межах населеного пункту смт. Марківка на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області

Розглянувши заяву гр. Величка Сергія Миколайовича про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва за рахунок земель сільськогосподарського призначення, що знаходиться в межах населеного пункту смт. Марківка, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній рад, Марківського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Консти ... Читати далі »
Переглядів: 263 | Додав: mar_possovet | Дата: 09.06.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 97 98 99 100 101 102 »