Пн, 29.04.2024, 20:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2017 » Жовтень » 17 » рішення 23-13
14:23
рішення 23-13
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VIІ СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23-13/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр Савченко Володимиру Вікторовичу, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр.Савченко Володимира Вікторовича, пронадання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 2,0 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області;керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 93, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, сесія селищної ради
в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл гр. Савченко Володимиру Вікторовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва в оренду терміном на 15 років, (угіддя – рілля) орієнтовною площею 2,0 га, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка ( район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.
2. Рекомендувати гр. Савченко Володимиру Вікторовичу замовити та виготовити в організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт, відповідний проект землеустрою. Всі витрати покласти на заявника.
3. Термін дії дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки складає 1 (один) рік з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.
4. Приступити до використання земельної ділянки після встановлення меж в натурі (на місцевості) та здійснення державної реєстрації права оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань будівництва, агропромислового комплексу та земельних питань.

Марківський
Селищний голова І.А.Дзюба
Переглядів: 248 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]