Пн, 29.04.2024, 20:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2017 » Жовтень » 17
УКРАЇНА
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХХШ СЕСІЯ УІІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
10 жовтня 2017 р.
смт.Марківка № 23-4/2017

Про внесення змін до селищного бюджету
на 2017 рік

Розглянувши клопотання відділу культури Марківської райдержадміністрації №167 від 22 вересня 2017 року про надання іншої субвенції до районного бюджету на придбання мікрофонів та господарчих товарів для сільських клубів «Мрія» та «Україна», лист капітана волейбольної команди про виділення коштів для проведення міжрайонного кубку з волейболу пам`яті Г.О.Кулибаби, Дню селища, Дню українського козацтва, з потребою оплати за монтаж та встановлення в публічних місцях селища системи відео спостереження, оплати за проведення послуг з технічного забезпечення проведення святкових заходів , присвячених Дню селища, оплату за продуктові набори, куліш, призи для проведення Дня селища, придбання запасних частин для автомобіля, придб ... Читати далі »
Переглядів: 410 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

УКРАЇНА
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХХШ СЕСІЯ УІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

10 жовтня 2016 р.
смт.Марківка № 23-3/2017

Про преміювання селищного голови

Відповідно до ст..26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постанови №268 від 09.03.2006 р. «Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів» зі змінами та доповненнями, Положення про преміювання, за особистий вклад в результати роботи по виконанню селищного бюджету та з нагоди Дня селища селищна рада вирішила:

1.Преміювати в жовтні 2017 року голову селищної ради Дзюбу І.А. з нагоди Дня селища в розмірі середньомісячної заробітної плати.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань формування бюджету, фінансів та економічних питань.


Селищний голо ... Читати далі »
Переглядів: 283 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

УКРАЇНА
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХХШ СЕСІЇ УІІ СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт.Марківка РІШЕННЯ № 23-2/2017

Про затвердження проекту будівництва на «Капітальний
ремонт систем водопостачання і каналізації в комунальному
дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №1 «Теремок»
по вул.. Комунальна б.2, смт. Марківка, Луганської області»

Відповідно до Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженого постановою КМУ від 11 травня 2011 року №560, заслухавши інформацію селищного голови, щодо затвердження проектно-кошторисної документації та враховуючи позитивний експертний звіт за №13-0342-Е-КЧ від 01 вересня 2017 року, щодо розгляду кошторисної частини проектної документації на «Капітальний ремонт систем водопостачання і каналізації в комунальному дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) №1 «Теремок по вул.. Комунальна б.2, смт ... Читати далі »
Переглядів: 267 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

УКРАЇНА
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХХШ СЕСІЯ УІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

10 жовтня 2017 року
смт Марківка № 23-1/2017

Про затвердження «Програми поліпшення сервісу
обслуговування платників податків»

Розглянувши лист та програму Марківського відділення ДФС України Старобільської ОДПІ про розгляд та затвердження «Програми поліпшення сервісу обслуговування платників податків» у Центрі обслуговування платників при Марківському відділення Старобільської об’єднаної державної податкової інспекції ГУДФС у Луганській області, керуючись п.22 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» селищна рада вирішила:

1. Затвердити Програму поліпшення сервісу обслуговування платників податків
у Центрі обслуговування платників при Марківському відділення Старобільської об’єднаної державної податкової інспекції ГУДФС у Луганській області.

2.Конт ... Читати далі »
Переглядів: 277 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VIІ СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23 – 15/ 2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянкив оренду для городництва гр Савченко Володимиру Вікторовичу, за адресою: смт. Марківка, (в кінці буд. № 244 по вул. Єременка), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр.Савченко Володимира Вікторовича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 0,20 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка (в кінці буд. № 244 по вул. Єременка) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганськ ... Читати далі »
Переглядів: 243 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 23 - 14/2017

Про звільнення від сплати земельного податку Сєвєродонецьку квартирно-експлуатаційну частину (району) на 2018 рік

Розглянувши клопотання Сєвєродонецької квартирно-експлуатаційної частини (району), в особі начальника Шаповал А.В. щодо надання пільги зі сплати земельного податку на 2018 рік за земельну ділянку, площею 0,1155 га, яка знаходиться за адресою: смт. Марківка, пл. Соборна, 2а, у зв’язку зі змінами до Податкового кодексу України, внесених Закону України від 28.12.2014р. №71-VІІІ, військові частини та установи Міністерства оборони України були виключені зі складу суб’єктів, яким надають пільги зі сплати земельного податку. Кошти на сплату земельного податку кошторисом Міністерства оборони на 2018 рік не передбачено; керуючись статтею 143, 144 Конституції України, відповідно до По ... Читати далі »
Переглядів: 251 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VIІ СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23-13/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр Савченко Володимиру Вікторовичу, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр.Савченко Володимира Вікторовича, пронадання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 2,0 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Маркі ... Читати далі »
Переглядів: 248 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VIІ СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23 – 12/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Жук Андрію Івановичу,за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Жук Андрія Івановича, пронадання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 2,12 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»),на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній рад ... Читати далі »
Переглядів: 322 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23/11-2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Тішаєву Віктору Івановичу, розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Виноградна, буд.6 Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Тішаєва Віктора Івановича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в ... Читати далі »
Переглядів: 256 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23-10/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр.Тішаєву Віктору Івановичу, для ведення собистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, вул. Виноградна, (в районі домоволодіння № 6) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Тішаєва Віктора Івановича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 0,22 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Виноградна ( в районі домоволодіння № 6) на території, яка за даними Державного земельного кадастр ... Читати далі »
Переглядів: 228 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23/9 -2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Мазниченко Софії Віталіївні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі пров. Південного, 20а) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Мазниченко Софії Віталіївни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 0,3000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка ( в районі пров. Південного 20 а) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в М ... Читати далі »
Переглядів: 378 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23 - 8/2017

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу земельної ділянки Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення за адресою: смт. Марківка, вул. Задорожнього, 50 на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши клопотання Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення в особі директора В.М.Дриндак, про поділ земельної ділянки яка знаходиться в постійному користуванні Концерна радіомовлення, радіозв’язку та телебачення на підставі державного акту серія ЯЯ № 168357, у зв’язку з тим, що частина будівель передана в приватну власність громадян за адресою смт. Марківка, вул. Задорожнього, 50 на території, яка за даними Державного земельного к ... Читати далі »
Переглядів: 260 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23 - 7/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Хоші Євдокії Остафіївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка, 218а, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Хоші Євдокії Остафіївни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) розташованої в ... Читати далі »
Переглядів: 420 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення №23 – 6/2017

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скиртач Валентині Антонівні для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: с. Деркулове, вул. Деркульська, (в кінці буд. № 9) Марківського району Луганської області
затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: с. Деркулове, вул. Деркульська, (в кінці буд. № 9) Марківського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 1 ... Читати далі »
Переглядів: 218 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня2017 року
смт. Марківка Рішення № 23 – 5 /2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки за адресою: смт. Марківка, пл. Спортивна 4а, Марківського району Луганської області для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Розглянувши заяву гр. Лавірьової Наталії Миколаївни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, пл. Спортивна ... Читати далі »
Переглядів: 267 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)