Пн, 29.04.2024, 08:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2018 » Листопад » 26 » рішення 39-11
13:15
рішення 39-11
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
39 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 листопада 2018 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 39 – 11/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Величко Сергію Миколайовичу, для сінокосіння та випасання худоби, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області за адресою: смт. Марківка (в районі вул. Зарічної).

Розглянувши заяву гр. Величко Сергія Миколайовича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 1,0000 га терміном на 10 років, для сінокосіння та випасання худоби, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області за адресою: смт. Марківка (в районі вул. Зарічної); керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.ст. 12, 36, 93, 122, 123, 124 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», сесія селищної ради
в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл гр. Величко Сергію Миколайовичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 1,0000 га, терміном на 10 років для сінокосіння та випасання худоби (угіддя – пасовища), що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області за адресою: смт. Марківка (в районі вул. Зарічна),
2. Рекомендувати гр. Величко Сергію Миколайовичу, замовити та виготовити в організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт, відповідну документацію із землеустрою. Всі витрати покласти на заявника.
3. Термін дії дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду складає 1 (один) рік з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.
4. Приступити до використання земельної ділянки після встановлення меж в натурі (на місцевості) та здійснення державної реєстрації права оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань будівництва, агропромислового комплексу та земельних питань.

Т.в.о. голови,
секретар селищної ради Л.А.Андрієнко
Переглядів: 185 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]