Пн, 29.04.2024, 06:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2018 » Листопад » 26
21 листопада 2018 року
смт. Марківка Рішення № 39 – 19/2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Перегуді Євгену Олексійовичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Центральна, буд. 234, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Перегуди Євгена Олексійовича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, врах ... Читати далі »
Переглядів: 245 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

21 листопада 2018 року
смт. Марківка Рішення № 39 – 18/2018

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Онопрієнко Марії Мілентіївні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Вишнева та верб), Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Онопрієнко Марії Мілентіївни, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, (в районі вул. Вишнева та верб), Марківського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 З ... Читати далі »
Переглядів: 510 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
39 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 листопада 2018 року
смт. Марківка Рішення № 39 – 17 /2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Левченку Руслану Юрійовичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Миру, буд. 10а, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Левченка Руслана Юрійовича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), ро ... Читати далі »
Переглядів: 212 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
39 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 листопада 2018 року
смт. Марківка Рішення № 39 – 16 /2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Косяченку Володимиру Івановичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Центральна, буд. 100, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Косяченка Володимира Івановича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадиб ... Читати далі »
Переглядів: 191 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
39 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 листопада 2018 року
смт. Марківка Рішення № 39 – 15 /2018

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Калюжній Ганні Семенівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Вишнева, (в кінці домоволодіння № 145), Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Калюжної Ганни Семенівни, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Вишнев ... Читати далі »
Переглядів: 225 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

21 листопада 2018 року
смт. Марківка Рішення № 39 – 14 /2018

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Галюті Сергію Вікторовичу, для будівництва індивідуальних гаражів, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, кв. Молодіжний, 10а/5, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Галюти Сергія Вікторовича, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для будівництва індивідуальних гаражів, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, кв. Молодіжний,10а/5, Марківського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в ... Читати далі »
Переглядів: 176 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
39 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 листопада 2018 року
смт. Марківка Рішення № 39 – 13/2018

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Бєліцькій Світлані Володимирівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Кленова, буд. 82, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Бєліцької Світлани Володимирівни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибн ... Читати далі »
Переглядів: 265 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
39 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 листопада 2018 року
смт. Марківка Рішення № 39 – 12/2018

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Алєксєєвій Анастасії Вікторівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Виноградна (в районі домоволодіння № 4), Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Алєксєєвої Анастасії Вікторівни, про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківк ... Читати далі »
Переглядів: 271 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
39 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 листопада 2018 року
смт. Марківка РІШЕННЯ № 39 – 11/2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Величко Сергію Миколайовичу, для сінокосіння та випасання худоби, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області за адресою: смт. Марківка (в районі вул. Зарічної).

Розглянувши заяву гр. Величко Сергія Миколайовича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, орієнтовною площею 1,0000 га терміном на 10 років, для сінокосіння та випасання худоби, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського ... Читати далі »
Переглядів: 184 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
39 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 листопада 2018 року
смт. Марківка Рішення № 39 – 10/ 2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Савченко Тетяні Миколаївні, за адресою: смт. Марківка, (в кінці буд. № 244 по вул. Єременка), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Савченко Тетяни Миколаївни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 0,2200 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка (в кінці буд. № 244 по вул. Єременка) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської о ... Читати далі »
Переглядів: 199 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
39 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 листопада 2018 року
смт. Марківка Рішення № 39 – 9/ 2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 1,4600 га, в оренду для городництва гр. Савченко Тетяні Миколаївні, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Савченко Тетяни Миколаївни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 1,4600 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру врах ... Читати далі »
Переглядів: 216 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
39 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 листопада 2018 року
смт. Марківка Рішення № 39 – 8/ 2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,3300 га, в оренду для городництва гр. Савченко Тетяні Миколаївні, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Савченко Тетяни Миколаївни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 0,3300 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру врах ... Читати далі »
Переглядів: 229 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
39 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 листопада 2018 року
смт. Марківка Рішення № 39 – 7/ 2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,1000 га, в оренду, для городництва гр. Савченко Тетяні Миколаївні, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка, (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Савченко Тетяни Миколаївни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 0,1000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка вул. Єременка, (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру в ... Читати далі »
Переглядів: 246 | Додав: mar_possovet | Дата: 26.11.2018 | Коментарі (0)