Нд, 28.04.2024, 22:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » 2018 » Листопад » 26 » рішення 39-9
13:14
рішення 39-9
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
39 СЕСІЯ 7 СКЛИКАННЯ

21 листопада 2018 року
смт. Марківка Рішення № 39 – 9/ 2018

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 1,4600 га, в оренду для городництва гр. Савченко Тетяні Миколаївні, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Савченко Тетяни Миколаївни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 1,4600 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 144 Конституції України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.ст.12, 93, 118, 121, 122 Земельного кодексу України, сесія селищної ради
в и р і ш и л а:
1. Надати дозвіл гр. Савченко Тетяні Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва терміном на 15 років, (угіддя – рілля), орієнтовною площею 1,4600 га, за адресою: смт. Марківка вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.
2. Рекомендувати гр. Савченко Тетяні Миколаївні замовити та виготовити в організації, яка має ліцензію на проведення землевпорядних робіт, відповідний проект землеустрою. Всі витрати покласти на заявника.
3. Термін дії дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки складає 3 (три) місяці з моменту винесення даного рішення. У разі пропущення вищезазначеного терміну, дане рішення вважається таким, що втратило чинність.
4. Приступити до використання земельної ділянки після встановлення меж в натурі (на місцевості) та здійснення державної реєстрації права оренди у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійно діючу комісію з питань будівництва, агропромислового комплексу та земельних питань.

Т.в.о. голови,
секретар селищної ради Л.А.Андрієнко
Переглядів: 216 | Додав: mar_possovet | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]