Пн, 20.05.2024, 07:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Випадкове фото
Форма входу
Пошук
Корисні посилання



Головна » Архів матеріалів
МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VIІ СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23-13/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр Савченко Володимиру Вікторовичу, за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр.Савченко Володимира Вікторовича, пронадання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 2,0 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Маркі ... Читати далі »
Переглядів: 248 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VIІ СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23 – 12/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Жук Андрію Івановичу,за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»), на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Жук Андрія Івановича, пронадання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду терміном на 15 років, для городництва, орієнтовною площею 2,12 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка (район колишнього садка КСП «Радянська Україна»),на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній рад ... Читати далі »
Переглядів: 323 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23/11-2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Тішаєву Віктору Івановичу, розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Виноградна, буд.6 Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Тішаєва Віктора Івановича, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в ... Читати далі »
Переглядів: 258 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23-10/2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр.Тішаєву Віктору Івановичу, для ведення собистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, вул. Виноградна, (в районі домоволодіння № 6) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Тішаєва Віктора Івановича, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 0,22 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка, вул. Виноградна ( в районі домоволодіння № 6) на території, яка за даними Державного земельного кадастр ... Читати далі »
Переглядів: 229 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23/9 -2017

Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Мазниченко Софії Віталіївні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт. Марківка, (в районі пров. Південного, 20а) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Мазниченко Софії Віталіївни, про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 0,3000 га, земельна ділянка розташована за адресою: смт. Марківка ( в районі пров. Південного 20 а) на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в М ... Читати далі »
Переглядів: 380 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23 - 8/2017

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу земельної ділянки Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення за адресою: смт. Марківка, вул. Задорожнього, 50 на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Марківського району Луганської області.

Розглянувши клопотання Луганської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення в особі директора В.М.Дриндак, про поділ земельної ділянки яка знаходиться в постійному користуванні Концерна радіомовлення, радіозв’язку та телебачення на підставі державного акту серія ЯЯ № 168357, у зв’язку з тим, що частина будівель передана в приватну власність громадян за адресою смт. Марківка, вул. Задорожнього, 50 на території, яка за даними Державного земельного к ... Читати далі »
Переглядів: 261 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення № 23 - 7/2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр.Хоші Євдокії Остафіївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, вул. Єременка, 218а, Марківського району Луганської області.

Розглянувши заяву гр. Хоші Євдокії Остафіївни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) розташованої в ... Читати далі »
Переглядів: 421 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня 2017 року
смт. Марківка Рішення №23 – 6/2017

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Скиртач Валентині Антонівні для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: с. Деркулове, вул. Деркульська, (в кінці буд. № 9) Марківського району Луганської області
затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді за адресою: с. Деркулове, вул. Деркульська, (в кінці буд. № 9) Марківського району Луганської області; керуючись ст.ст. 143, 1 ... Читати далі »
Переглядів: 220 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

МАРКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
23 СЕСІЯ VII СКЛИКАННЯ

10 жовтня2017 року
смт. Марківка Рішення № 23 – 5 /2017

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки за адресою: смт. Марківка, пл. Спортивна 4а, Марківського району Луганської області для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Розглянувши заяву гр. Лавірьової Наталії Миколаївни, про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру, враховується в Марківській селищній раді за адресою: смт. Марківка, пл. Спортивна ... Читати далі »
Переглядів: 269 | Додав: mar_possovet | Дата: 17.10.2017 | Коментарі (0)

Макет інформації про досудову пробацію для поширення в регіональних і місцевих друкованих виданнях

Досудова доповідь – справедливе рішення суду

Що таке досудова доповідь?
Законодавчі умови для реалізації досудової пробації, повноважень персоналу органів пробації визначені Законом “Про пробацію" та Кримінальним процесуальним кодексом України.
Законодавцем визначено, що досудова доповідь – це формалізована інформація, що характеризує обвинуваченого, з метою прийняття судом рішення про міру його відповідальності.
Для чого потрібна досудова доповідь?
Досудова доповідь потрібна суду для того, щоб суддя мав можливість винести справедливий вирок, отримавши інформацію не лише про неправомірний вчинок, але й додаткову інформацію про особу, яка підозрюється у його вчиненні, дізнатися про обставини її життя, які могли стати причиною злочину, а також про заходи, які пропонує орган пробації для усунення таких обставин.
Досудова доповідь п ... Читати далі »
Переглядів: 371 | Додав: mar_possovet | Дата: 12.10.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 78 79 80 81 82 ... 101 102 »